Γνήσια ανταλλακτικά DAF


Ασφάλεια, αξιοπιστία και βέλτιστη απόδοση

Κάθε φορτηγό DAF που βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής έχει ήδη διανύσει ένα μακρύ δρόμο, μέσα από την ανάπτυξη και τις δοκιμές. Αυτό εξασφαλίζει ότι όλα τα φορτηγά μας πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές σε σχέση με την ασφάλεια, την αξιοπιστία, τις επιδόσεις, το κόστος λειτουργίας και το περιβάλλον. Θέτουμε επίσης, τις ίδιες υψηλές απαιτήσεις για τα γνήσια DAF ανταλλακτικά μας. Αυτά καθιστούν εφικτό το να αποκτήσετε τα μέγιστα οφέλη από το φορτηγό και την εταιρία σας.

 
Τα πλεονεκτήματα των Γνήσιων Ανταλλακτικών DAF:
  • Συνεργάζονται στο 100% με το DAF φορτηγό σας
  • Μέγιστη διάρκεια ζωής
  • Αξιοπιστία
  • Πλήρης εγγύηση DAF
  • Ελάχιστο λειτουργικό κόστος
Η DAF σας προσφέρει μια εξαιρετική εγγύηση για όλα τα γνήσια ανταλλακτικά DAF. Αν τα ανταλλακτικά εγκατασταθούν από έναν αντιπρόσωπο της DAF, δεν έχετε μόνο μια εγγύηση για τα αυθεντικά ανταλλακτικά της DAF, αλλά και για το κόστος της εγκατάστασης. Αγοράζετε έτσι όχι μόνο ένα γνήσιο ανταλλακτικό DAF, αλλά και την εμπειρία και υπηρεσία που το συνοδεύει.
 
Επειδή τα ανταλλακτικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για το όχημά σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λειτουργούν μεταξύ τους με το τέλειο αποτέλεσμα.
 
Η DAF διαθέτει ένα εκτεταμένο, εξειδικευμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ευρώπη. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε σε ένα κοντινό αντιπρόσωπο της DAF για όλες τις ανάγκες ανταλλακτικών. Χάρη σε ένα εξελιγμένο σύστημα απογραφής & διαχείριση, ο αντιπρόσωπος της DAF σχεδόν πάντα έχει το σωστό ανταλλακτικό άμεσα διαθέσιμα. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τα γνήσια ανταλλακτικά από την συσκευασία τους.
 
Όταν το φορτηγό σας χρειάζεται συντήρηση ή επισκευή, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε αποδεδειγμένη ποιότητα. Επιλέξτε DAF αυθεντικά ανταλλακτικά. Η χρήση μη γνήσιων εξαρτημάτων μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην κατανάλωση καυσίμου του οχήματός σας. Αυτό οδηγεί τελικά σε μείωση των κερδών για την εταιρεία σας.