Εκπαιδευτικό Κέντρο


ERGOTRAK
ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ 

Εκπαιδευτικό Κέντρο Μαγούλας Αττικής

Με το θεσμό της εκπαίδευσης να είναι μια κορυφαία προτεραιότητα για την Εταιρεία, ο Όμιλος Εταιριών ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ προχώρησε ένα βήμα προς τα εμπρός και δημιούργησε ένα, για τα μέχρι σήμερα μέσα, σύγχρονη εγκατάσταση, για να εξυπηρετεί τις ανάγκες κατάρτισης των οχημάτων που διακινεί και υποστηρίζει.


Το νέο Εκπαιδευτικό Κέντρο διαθέτει τους χώρους και την τεχνική υποδομή για να καλύψει πλήρως κάθε εκπαιδευτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής.

Αποτελείται από 3 δωμάτια της θεωρητικής εκπαίδευσης (ένα με 12 υπολογιστές on-line) που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια αίθουσα συσκέψεων και να είναι σε θέση να φιλοξενήσει μέχρι 80 άτομα ταυτόχρονα.
 
Μπορεί επίσης να παρέχει Τεχνική Εκπαίδευση με τη χρήση ενός Συνεργείου καλύπτοντας επίσης τις ανάγκες των ελαφριών και μεσαίων επαγγελματικών οχημάτων.

Μπορεί να φιλοξενήσει επίσης Νέες Παρουσιάσεις Μοντέλο για πελάτες ή / και προσωπικό συνεργείων, προσφέροντας, ταυτόχρονα, ενημέρωση Marketing & Πωλήσεων, συνοδευόντων από τεχνική ενημέρωση μόλις λίγα μέτρα μακριά.
 
 
Εκπαιδευτικό Κέντρο                                          
ΘέσηΠάτημα, 196 00 ΜάνδραΑττικής
Τηλ.: 210 5538620, Fax: 210 5538632

 

Προβολή χάρτη